- PUBLICITAT -

 

El passat diumenge, 20 de novembre de 2022 el teatre Ideal de Castelló va tindre lloc un extraordinari concert de veus del Cor de la Societat Musical Lira Castellonera amb motiu de celebrar la setmana de la música.

PUBLICITAT

Aquest ha sigut el segon concert del Cor de la Societat Musical Lira Castellonera, i ha estat dirigit per Sixto Franco Llopis.

Sixto Franco Llopis

Des de la Societat Musical ens comenten que “és la nostra intenció fer-vos partícips de la nostra aventura. Necessitem la vostra complicitat per fer que el nostre viatge siga llarg i profitós. Més que arribar a bon port, el nostre desig és conéixer molts ports, cadascun amb les seues esperances, dificultats, i satisfaccions. Volem fer parada en moltes Ítaques diferents. Aquesta segona parada del nostre camí ha sigut el primer concert del cor a cappella, és a dir, només les veus, sense música instrumental“.

En aquest segon concert es cantaren peces de diversos estils i èpoques: des d’obres clàssiques a d’altres més o menys actuals, passant per cançons populars d’ara i adés, d’ací i d’allà, amb textos sublims algunes i “no tant” d’altres. El viatge musical va anar des del segle XVI fins al XXI, i ens va fer voltar per diferents països d’arreu del món, cadascun amb la seua llengua i les seues harmonies.

Des de la Societat Musical donen les gràcies el nombrós públic assistent, per col·laborar amb ells i estar ahí sempre. Des de CN sempre estarem donant-vos el suport que els mereixeu, la veritat és que ens vau fer gaudir d’una fantàstica estona.

Piqueu ací per veure l’àlbum complet a Flickr.

Ací baix teniu un ‘grapaet’ de fotos!!!

| GALERIA | Concert del Cor de la SM Lira Castellonera 2022

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -