- PUBLICITAT -

El Cor de la SM Lira Castellonera ofereix un Concert únic i especial al voltant de Cervantes & Shakespeare

CN | Aida

La Societat Musical Lira Castellonera presenta una experiència musical captivadora amb el seu pròxim concert, dedicat a dos dels grans noms de la literatura universal: Cervantes i Shakespeare. Sota el títol “Al Voltant de Cervantes & Shakespeare”, el Cor de la SM Lira Castellonera promet transportar al públic a un viatge emocionant a través de les veus i la música.

Direcció, Sixto Franco

La cita és dissabte, 20 d’abril de 2024, a les 20.00 h al nostre i emblemàtic Teatre Ideal, un marc idoni per a una vetllada d’art i cultura. Amb una selecció de peces musicals inspirades en les obres mestres d’aquests dos autors immortals, de segur que el Cor de la SM Lira Castellonera captivarà l’audiència amb la seua interpretació emotiva i evocadora.

PUBLICITAT

Aquest concert especial és una oportunitat única per a tots els amants de la música de gaudir d’una experiència enriquidora i inspiradora. Amb la seua tradició musical i el seu compromís amb la difusió cultural, la SM Lira Castellonera promet brindar una nit memorable plena de melodies sublims i emocions profundes.

No deixeu passar aquesta oportunitat única d’immersió en la màgia de Cervantes i Shakespeare a través de la música, acompanyats pel talent del Cor de la SM Lira Castellonera.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací