- PUBLICITAT -

 

El Cor de Jubilats de Castelló reprén els assajaments, el pròxim dijous 1 de setembre de 2022, de 17.00 h a 19.00 h després de passar un estiu plagat d’actuacions i activitats per als membres que formen el cor.

PUBLICITAT

El Cor de Castelló ha tingut un estiu ple d’activitats, han actuat en Guadassuar, Quatretonda, al port de Catarroja cantant mentre gaudien de la posta de sol en ‘El Portijol‘, a continuació soparem en la barca. El 5 d’agost vam viatjar fins a León, on va actuar junt altres cors arribats de distintes parts de l’estat.

Actualment, s’està preparant un concert per a finals de setembre, el lloc elegit és la Llar dels Jubilats, en els pròxims dies informaren del dia i l’hora.

La presidenta del cor, Maria Dolores Soro vol fer des d’ací una crida a la ciutadania castellonera perquè prove de formar part del cor.

Les circumstàncies viscudes ens han dut a quedar-nos amb la meitat de coralistes. És per això què, el director, Miguel Pons García i els membres de la Junta Directiva i tots els i les coralistes obrim les portes i els braços a tots i totes els qui desitgeu formar part del cor.

No cal ser jubilat ni pensionista. Només és necessari el compromís d’assistir als assajos. Miguel, el director realitza una senzilla prova als aspirants per tal de situar-los en la corda més adient a la seua veu.

Com cada assajament és un repte i ens ho passem d’allò més bé, vos convidem assistir i veure el que fem el dijous 1 de setembre a la llar dels Jubilats de 17.00 a 19.00 h, esperem veure cares noves.

Us esperem!

Cor de Jubilats de Castelló

- PUBLICITAT -