- PUBLICITAT -

CN | Aida

El pròxim dissabte 27 d’abril de 2024, a les 19.30 hores, l’Auditori Municipal Rex serà l’escenari d’una vetllada musical de cant coral, ja que acollirà una nova edició de la Campanya de Concerts d’Intercanvis Musicals. En aquesta ocasió, el públic tindrà l’oportunitat de gaudir de les interpretacions de la Coral Polifònica de Benimodo i del Cor Mixt de Jubilats i Pensionistes de Castelló, sota la batuta del director Miguel Pons García.

Fotos d’arxiu

Aquesta campanya, que compta amb la participació del Cor de Jubilats de Castelló, té com a objectiu promoure els concerts d’intercanvi entre diferents col·lectius artístics. Després de més de vint anys d’existència del programa d’Intercanvis Musicals, creat per la Federació de Societats Musicals (FSMCV) i l’Institut Valencià de la Música (IVM), les demandes dels músics valencians sobre l’ampliació del mateix han satisfet molts col·lectius musicals.

Aquesta iniciativa uneix músics pertanyents a les bandes i orquestres de música, cantants de cors, dolçainers, tabaleters i integrants de grups de dansa, entre altres. Els intercanvis musicals representen una oportunitat molt interessant per compartir experiències i enriquir-se de la diversitat de l’escena musical valenciana.

PUBLICITAT

Des de CN, volem expressar el nostre agraïment als dos Cors participants, la Coral Polifònica de Benimodo i el Cor de Castelló, per la seua dedicació i compromís amb la música i la cultura. Encoratgem a tots els amants de la música a no perdre’s aquest esdeveniment, que de segur serà una nit memorable plena de música, talent i emocions.

- PUBLICITAT -