- PUBLICITAT -

El divendres 29 de desembre, l’Església de Castelló acollirà un esdeveniment musical especial per recaptar fons en suport a Càritas

Concert de Nadal 2022 – fotos Joanjo Puertos

CN | Aida

En plena temporada de festes nadalenques, el Cor Mixt de Jubilats i Pensionistes de Castelló prepara un regal musical especial per al poble de Castelló. El divendres 29 de desembre a les 19.30 hores, l’Església de Castelló serà l’escenari d’un Concert de Nadales organitzat pel Cor Mixt, sota la direcció del talentós Miguel Pons García.

Aquest any, l’esdeveniment continua prenent un caire solidari, ja que tots els donatius recollits durant el concert aniran destinats a Càritas. És una oportunitat per a la comunitat de Castelló de gaudir de la música nadalenca mentre contribueixen a una causa solidària.

PUBLICITAT

El Cor de Jubilats ha estat una peça clau en l’enriquiment cultural de Castelló, i amb aquest concert, continuen amb la seua tradició de compartir el que millor saben fer amb tots nosaltres. L’esdeveniment promet una vetllada plena de melodies nadalenques que captivaran els assistents i alhora contribuiran a donar suport als més necessitats.

Amb l’esperança de veure una gran assistència, el Cor convida a tothom a participar en aquesta celebració musical i solidària. Que la música del Cor de Jubilats il·lumine els cors i contribuïsca a fer de Nadal una època encara més especial per a tots.

- PUBLICITAT -