- PUBLICITAT -

 

Albal acull la Campanya de Concerts d’Intercanvis Musicals amb actuacions corals destacades

L’Església de Sant Carles, situada a l’avinguda de les Corts Valencianes, d’Albal, serà l’escenari d’un espectacle musical excepcional aquest dissabte, 1 de juliol a les 19.30 h. La localitat d’Albal acull la Campanya de Concerts d’Intercanvis Musicals, una iniciativa que promou la música coral i crea vincles entre diferents agrupacions. En aquesta ocasió, les actuacions estaran a càrrec del Cor Mixt de Jubilats i Pensionistes de Castelló, sota la direcció de Miguel Pons García i la Coral Polifònica Santa Anna d’Albal.

Aquesta campanya té com a objectiu principal promoure l’intercanvi musical entre corals reconegudes, fomentant la cultura i l’apreciació de la música coral al llarg de diferents localitats. És una nova oportunitat per a les agrupacions corals d’Albal i Castelló de mostrar el seu talent i compartir l’esperit de la música amb el públic assistent.

PUBLICITAT

El Cor Mixt de Jubilats i Pensionistes de Castelló és una agrupació coral amb una dilatada trajectòria en l’àmbit musical. Amb una destacada interpretació vocal i una selecció variada de repertori, aquest cor promet captivar l’audiència amb la seua passió i harmonia.

D’altra banda, la Coral Polifònica Santa Anna d’Albal és una agrupació coral local amb una gran reputació en l’àmbit musical. La seua excel·lència en l’execució coral i la seua interpretació magistral de peces polifòniques seran un veritable plaer per als oïdors, que gaudiran d’un repertori emocionant i ric en matisos musicals.

L’Església de Sant Carles, amb la seua acústica impressionant i l’ambient íntim i acollidor, proporcionarà el marc ideal per a aquestes interpretacions corals. El públic podrà experimentar una immersió total en la música i gaudir d’una nit memorable plena d’harmonia i emotivitat.

- PUBLICITAT -