- PUBLICITAT -

 

El Cor de Jubilats de Castelló participa en la celebració del dia dels iaios i iaies del Col·legi Santo Domingo amb una nova actuació.

El Col·legi de Santo Domingo de Castelló, acollirà demà dimarts, 04 d’abril de 2023, a les 10.30 h. una nova actuació del Cor Mixt de Jubilats i Pensionistes de Castelló, dirigit per Miguel Pons García.

PUBLICITAT

La presidenta del cor, Maria Dolores Soro vol aprofitar aquest espai de Castelló Notícies per agrair al Col·legi Santo Domingo haver contat en ells per aquesta activitat que com sempre l’afronten amb molta il·lusió, ja que de segur que els xiquets i xiquetes del col·legi són un públic molt exigent.

A més a més, tot el col·lectiu vol fer una crida a la ciutadania castellonera perquè prové a formar part del cor, que “a causa de les circumstàncies viscudes durant els últims anys, necessitem reforçar amb més coralistes. És per això que, el director, els membres de la Junta Directiva i tots els i les coralistes obrim les portes i els braços a tots i totes els qui desitgeu entrar al cor. No cal ser jubilat ni pensionista. Només és necessari el compromís d’assistir als assajos cada dijous de 17.00 h a 19:00 h. El director realitza una senzilla prova als aspirants per tal de situar-los en la corda més adient a la seua veu“.

Des de CN donem l’enhorabona al Cor Mixt de Jubilats i Pensionistes de Castelló per la seua tasca i ens encoratgem a continuar endavant!

- PUBLICITAT -