- INFORMACIÓ -

 

El Cor de Jubilats de Castelló torna a organitzar una nova actuació, aquesta vegada al poble de Guadassuar situat a la Ribera Alta.

PUBLICITAT

L’auditori de Guadassuar acollirà el divendres, 13 de maig de 2022, una nova actuació del Cor Mixt de Jubilats i Pensionistes de Castelló, dirigit per Miguel Pons García.

La presidenta del cor, Maria Dolores Soro vol aprofitar aquest espai de Castelló Notícies per agrair al director Miguel Pons García el seu suport donat en tot moment al cor, sobretot en aquest llarg període d’inactivitat que hem passat, i que ara tornen a les activitats amb la il·lusió de sempre, i ara més que mai se senten recolzats i animats per enfortir i millorar el Cor Mixt.

Maria Dolores i tot el col·lectiu que ella encapçala vol fer una crida a la ciutadania castellonera perquè prové a formar part del cor, que “a causa de les circumstàncies sanitàries viscudes durant els últims anys, necessitem reforçar amb més coralistes. És per això què, el director, els membres de la Junta Directiva i tots els i les coralistes obrim les portes i els braços a tots i totes els qui desitgeu entrar al cor. No cal ser jubilat ni pensionista. Només és necessari el compromís d’assistir als assajos cada dijous de 17.00 h a 19:00 h. El director realitza una senzilla prova als aspirants per tal de situar-los en la corda més adient a la seua veu”.

Des de CN donem l’enhorabona al Cor Mixt de Jubilats i Pensionistes de Castelló per la seua tasca i ens encoratgem a continuar endavant!

- PUBLICITAT -