- PUBLICITAT -

 

Amb la finalitat d’afavorir la igualtat d’accés a tots els ciutadans als serveis del sistema.

Segons informa el SisDoble el ple del Consell ha aprovat la signatura de convenis amb disti’ns Ajuntaments, per a la instal·lació de punts AutoServef en les seues dependències, entre ells esta el de Castelló.

Aquest acord s’emmarca en l’impuls de la Generalitat per a la implantació del AutoServef en els municipis de la Comunitat Valenciana amb la finalitat d’afavorir la igualtat d’accés a tots els ciutadans als serveis del sistema.

PUBLICITAT

La instal·lació d’aquest sistema té com a objectiu la prestació de serveis d’intermediació laboral de forma integral i pròxima al ciutadà, que faciliten i agiliten la realització dels tràmits necessaris, i que permeten una gestió personalitzada, propera i àgil per al ciutadà.

Els serveis que presta l’AutoServef són la consulta d’ofertes d’ocupació en difusió, Espais Laborals d’ocupació, la renovació de la demanda d’ocupació, la consulta del currículum, la generació de certificats, la sol·licitud de formació, el registre d’interessats (vinculat a la consulta d’ofertes) i ofertes.

Aquest servei està dirigit a facilitar a les persones usuàries que no disposen d’accés a la xarxa internet, els serveis del Portal d’Ocupació de Labora a la ciutadania. Amb açò s’incrementa l’eficàcia i l’eficiència en la gestió, a través d’una participació personalitzada de les persones usuàries, i s’aporta més agilitat al compliment dels objectius proposats.

Font de la informació la Generalitat Valenciana.

Joanjo Puertos

- PUBLICITAT -