- INFORMACIÓ -

 

El passat 28 de juny de 2022, Dia Internacional de l’Orgull LGBTIQ+ els usuaris i usuàries del Centre Ocupacional Municipal «El Castellet» realitzaren una gran «Batucada per la Llibertat».

PUBLICITAT

Per commemorar el Dia Internacional de l’Orgull LGBTIQ+ a Castelló, des de l’Ajuntament es va preparar un esdeveniment per al dimarts 28 de juny anomenat «Batucada per la Llibertat» aquest el realitzaren usuaris i usuàries del Centre Ocupacional Municipal «El Castellet», va ser a la porta de la biblioteca, eren aproximadament les 10.30 del matí. Abans de començar l’activitat la regidora de la Dona i Igualtat, Lola Soler, va donar la benvinguda al membres del COM i al nombrós públic assistent, tot seguit va donar la paraula a dos persones del Centre Ocupacional que van ser les encarregades de llegir el manifest.

Acabada la gran actuació dels usuaris i usuàries del Centre Ocupacional Municipal «El Castellet», ens vàrem dirigir a la Plaça de l’Om per veure com ha quedat de bonica i tanmateix Enric Grimaltos ens va explicar el significat del mural realitzat per ell.

A continuació alguns membres del públic assistent va començar a fer-se fotos davant del mural anomenat “Ales de llibertat”.

Perquè Castelló SOM IGUALTAT, INCLUSIÓ, ORGULL, DIVERSITAT.

Aviat publicarem una entrevista feta a Enric Grimaltos Garrido, autor del mural, que ens explica amb detall el significat de tots els colors i elements representats al mural “Ales de llibertat”.

Centre

| GALERIA | El COM realitza la «Batucada per la Llibertat»

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací