- PUBLICITAT -

 

El sopar es va celebrar al pati del centre per gaudir del dia esplèndid que al llarg de la jornada ens va acompanyar, fins allí es van acostar usuaris, familiars i amics del centre que dóna servei a gran part de la comarca.

El passat divendres, dia 29 de juny, el Centre Ocupacional El Castellet de Castelló va celebrar un sopar per acomiadar el curs 2018. L’esdeveniment va començar sobre les 21.30 hores amb el sopar i es va allargar fins més de la 1 de la matínada, amenitzat amb una revetla, la trobada va servir per gaudir i acomiadar-se d’aquest curs i començar els dies de vacances tan merescudes pels usuaris, al centre es van reunir més de 200 persones entre usuaris i treballadors del centre i familiars.

Com estava previst el sopar va començar amb unes paraules de benvinguda de la presidenta d’APO per agrair a tots els assistents la seua presència i al finalitzar la directora del COM “El Castellet”, juntament amb els monitors del centre i l’alcalde Óscar Noguera i la regidora de Servei Socials Otti Ferrando, van fer entrega d’un regals a cadascú dels usuaris, lloant el seu treball durant tot l’any al centre ocupacional.

Desprès de sopar tots els assistents van gaudir de la música i del ball, la qual cosa va donar un ambient festiu a la nit que va fer traure el somriure a tots els assistents.

Ací podeu gaudir de les fotos realitzades per Victor Juan, Valerià Benetó i Joanjo Puertos.

Joanjo Puertos

Fotos sopar 2018 del COM El Castellet

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -