- PUBLICITAT -

CN | Aida

El Centre Ocupacional Municipal “El Castellet”, referent en la promoció de la inclusió i la diversitat, presenta amb orgull els seu calendari solidari per a l’any 2024, amb el lema “COM El Castellet, 35 anys de diversitat, esforç i superació”. Un esforç col·lectiu que destaca la contribució i la dedicació de la comunitat a aquesta iniciativa anual.

Amb el tema “Esportistes d’Elit de les Poblacions dels Usuaris i Usuàries”, aquest any el calendari destaca la dedicació i els èxits dels esportistes d’elit vinculats al COM “El Castellet”. Aquest projecte ha estat una col·laboració àmplia i inclusiva, amb la participació d’Usuaris i Usuàries, treballadors del Centre, l’Associació de Familiars, empreses col·laboradores, esportistes d’elit i fotògrafs locals.

PUBLICITAT

Els esportistes, tot i les seues agendes exigents, han dedicat el seu temps per participar en aquesta iniciativa, oferint les seues habilitats i talent per a capturar moments únics. Entre els esportistes trobem a Neus Doménech Sala d’Aberic, en Taekwondo; Rodolfo Martín Rodríguez d’Alberic, en Jiui-jitsu; Rocío Calabuig Santacatalina d’Alberic, en Triatló; Víctor Martínez Richart d’Alberic, en Atletisme; Jordi Momparler Espí de Senyera i Adrián López Pardo (Murcianet) de Castelló, en Pilota Valenciana (Raspall); Bárbara Pardo Más d’Antella, en Piragüisme; Joan Aliaga Isern de Castelló, en Triatló; Adrián Aranda Sánchis de L’Énova, en Ciclisme; Luís Romero Descals de Castelló, en Futbol; Gema Gilabert Sebastián de Castelló, en Patinatge artístic sobre rodes; Carla Navarro Sala de Castelló, en natació; Martín Navarro Plazas, de Castelló, en OCR (carrera d’obstacles); Laura Oria Albelda de Carcaixent, en Patinatge Inline Freestyle; Óscar Moscardó Hernández de Carcaixent, en ciclisme; Miriam Gregori Romero de Castelló, en Atletisme; Adrian Landete Vidal de Castelló, en Karate; Jonathan Guillem Rodríguez de Castelló, en Agility; Jose Ramón Mascarós Lorente de Castelló, en Mushing; Jordi Pascual Sales de Càrcer, en Triatló; Raquel González Vilar de Castelló, en Tenis; Alexandre Gascó Rodríguez de Castelló, en Karate; Lucas Torres Trujillo de La Pobla Llarga, en Motociclisme; I finalment, Candela Briz Soriano i Marta Grima Montes d’Alberic, en Gimnàstica Rítmica, esportistes que han abraçat aquesta oportunitat de ser part de la commemoració de l’aniversari.

El COM “El Castellet” vol expressar la seua profunda gratitud a l’Ajuntament de Castelló i a les empreses col·laboradores per al suport incondicional que ha fet possible aquesta iniciativa. Destaquen, sobretot, l’ajuda desinteressada i la paciència dels fotògrafs Juanjo Puertos, Valerià Benetó i Ulisses Ortiz, que han capturat amb habilitat i sensibilitat cada imatge per al calendari.

Cal destacar l’esperit de col·laboració i inclusió que defineix la comunitat del COM “El Castellet”. La venda dels calendaris contribuirà a finançar programes i serveis essencials que aquest centre ofereix als seus usuaris i usuàries.

- PUBLICITAT -