- INFORMACIÓ -

 

Usuàries i Usuaris del Centre Ocupacional Municipal «El Castellet» entrevisten l’alcalde Òscar Noguera i la regidora d’Igualtat Lola Soler.

PUBLICITAT
Fotos: Ajuntament de Castelló

Aquestes últimes setmanes s’ha celebrat una nova activitat anomenada ‘Amb A d’Alcaldessa‘ emmarcada dins de les Accions del Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere 2021-2022 al qual l’Ajuntament de Castelló es troba adherit.

Ha consistit en un taller de ràdio-podcast, és a dir, un programa d’àudio, on ha treballat un grup del Centre Ocupacional ‘El Castellet’. Les persones usuàries del COM han fet dues sessions d’entrevistes, una a l’alcalde Òscar Noguera i l’altra a la regidora de la Dona i Igualtat, Lola Soler.

Aquestes entrevistes es transformaran en un capítol de podcast juntament amb la resta de municipis adherits al programa que molt prompte es llançarà.

Les sessions es van realitzar passat dilluns 30 i dimarts 31 de maig, i els dilluns 6 i 13 de juny, a les instal·lacions del COM i al despatx d’Alcaldia.

L’objectiu ha sigut elaborar un programa de ràdio per connectar la població amb la realitat política i social del municipi, conéixer quins recursos i accions es desenvolupen en matèria d’igualtat, així com actuar davant la bretxa de gènere a l’àmbit polític.

Regidoria de la Dona i Polítiques d’Igualtat

| GALERIA | El COM contra la violència de gènere – ENTREVISTES

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací