- PUBLICITAT -
Temps de lectura 2 minuts

 

L’Alumnat de 4t de Primària del Col·legi Hernández va destacar en la Trobada de Pilota a l’Escola 2023, celebrada a Canals el passat 11 de maig. L’esdeveniment va comptar amb la participació de més de 600 alumnes procedents de 24 centres educatius.

PUBLICITAT

El Col·legi Hernández es va presentar amb un equip altament competit amb una gran tècnica i habilitat, cosa que els va permetre obtenir diversos triomfs durant la jornada. La Trobada de Pilota a l’Escola 2023 no va ser només una oportunitat per als alumnes per mostrar les seues habilitats en aquest esport tradicional valencià, sinó també per gaudir d’un dia ple d’activitats educatives i esportives.

Els alumnes van aprendre sobre l’origen i la història de la pilota valenciana, i també van treballar en valors com la cooperació, la solidaritat i l’esperit esportiu. L’organització va destacar que la jornada va ser tot un èxit esportiu i educatiu.

El Col·legi Hernández es va mostrar entusiasmat per haver participat en aquesta Trobada, i va expressar la seua satisfacció pel resultat aconseguit. L’èxit dels seus alumnes demostra el compromís del centre amb la formació integral dels seus estudiants, que va més enllà dels àmbits acadèmics.

En resum, la Trobada de Pilota a l’Escola 2023 va ser una gran oportunitat per als alumnes del Col·legi Hernández per demostrar les seues habilitats en aquest esport tradicional i per gaudir d’un dia ple d’activitats educatives i esportives, en un entorn que fomenta valors com la cooperació i la solidaritat. Enhorabona al Col·legi Hernández per la seua excel·lent participació.

- PUBLICITAT -