- PUBLICITAT -

 

Més de 150 alumnes de 13 centres diferents gaudiren ahir del nostre esport en la 2a trobada de Pilota a l’Escola per a alumnat d’ESO, que va tenir lloc a Massalfassar.

Els 13 centres, provinents de localitats des de Borriana fins a Onil, es reuniren al trinquet de Massalfassar per participar en el projecte organitzat de forma conjunta per la Conselleria d’Educació i la Federació de Pilota Valenciana. Els centres que disputaren la fase final van ser: l’IES Càrcer de Càrcer, el San Antonio de Pàdua de Catarroja, el Col·legi Hernández de Castelló (dos equips), l’IES Marcos Zaragoza de La Vila Joiosa, l’IES José Ribera de La Pobla del Duc, l’IES Llombai de Borriana, l’IES La Creueta d’Onil, el Col·legi José Lluch d’Alboraia, La Concepción d’Ontinyent, el Vall La Safor de Vilallonga, l’Escultor Ortells de Foios, l’Orba de la localitat d’Orba, l’IES Enrique Tierno Galván de Montcada i el San José HHDC de Tavernes de la Valldigna.

Primerament es va dur a terme una fase inicial, on els equips s’enfrontaren entre ells i posaren en pràctica tot allò aprés amb els seus professors. Els semifinalistes sorgits d’aquesta fase foren el José Lluch d’Alboraia, l’Orba, i els dos equips del Col·legi Hernández. Posteriorment, aconseguiren el pas a la final el primer equip de Col·legi Hernández, que resultà guanyador, i l’equip d’Orba, segon classificat.

PUBLICITAT

Així, la classificació d’aquesta 2a edició de Pilota a l’Escola de secundària va ser:

1r classificat: Col·legi Hernández 1

2n classificat: Orba

3r classificat: Col·legi Hernández 2

4t classificat: Col·legi José Lluch

ENHORABONA a tots els participants! I que rode la pilota!

Col·legi Hernández

- PUBLICITAT -