- PUBLICITAT -

 

El Glasgow City Council ha concedit el premi a la trajectòria internacional conjunta del Col·legi Hernández amb la Pollokshields Primary School de Glasgow. El reconeixement, anomenat Edna Paterson Special Achievement Cup, es va lliurar a l’acte International Education Excellence Award Ceremony, que va tenir lloc a la Whitehall Secondary School el passat dijous 20 de setembre.

Mariola Hernández, Rafa Solves i David Naughton reberen el premi acompanyats per l’Education Officer de l’Ambaixada Espanyola a Regne Unit, Xabier San Isidro, i Lesley Atkins, International Educational Officer Glasgow City Council and British Coucil Ambassador.

PUBLICITAT

L’últim fruit que ha donat aquesta associació internacional ha sigut el curtmetratge I was here, que s’estrenarà al nostre poble el proper dijous 27 de setembre a les 19:00 a l’auditori municipal REX.

Una notícia apareguda als mitjans de comunicació, que informava sobre la troballa d’armes de la Guerra Civil a una casa del poble, ha inspirat als alumnes a fer un curt sobre memòria històrica, donant a conèixer el paper dels brigadistes escocesos que participaren en l’enfrontament.

Col·legi Hernández

- PUBLICITAT -