- INFORMACIÓ -

 

El Col·legi Hernández recapta 1.600€ per als infants refugiats de Myanmar.

PUBLICITAT

Aquest any, la comunitat educativa del Col·legi Hernández ha celebrat un dia del llibre d’allò més solidari en participar de la XII Edició del programa “Marcapáginas por la solidaridad” de l’ONG Save the Children. Una activitat que, a banda de la recaptació de fons, pretén educar i conscienciar sobre el valor de la solidaritat.

El passat divendres 23 d’abril, tot l’alumnat del centre castelloner va dissenyar i acolorir uns marcapàgines molt especials que havien de vendre, al llarg de la setmana, entre els seus familiars i parents.

El resultat d’aquesta venda, que partia d’un preu simbòlic de 0,50€ per marcapàgina i apel·lava a la bona voluntat de les famílies, s’ha traduït en una recaptació de 1.600€ destinats a convertir-se en una oportunitat de supervivència per als xiquets i xiquetes rohingya. Una població que fa 4 anys va ser expulsada de Myanmar de manera tràgica i cruel.

Recordem que actualment més d’un milió de persones, de les quals quasi 600.000 són menors, conviu en un camp de refugiats a Bangladesh, depenent totalment de les ajudes de les organitzacions humanitàries.

Des del centre volem agrair enormement a les famílies la seua col·laboració i solidaritat en resposta a aquesta campanya.

Col·legi Hernández

- PUBLICITAT -