- PUBLICITAT -

CN | Fa 5 anys

Gràcies a tots vosaltres, creixem diàriament en continguts i rebem el vostre suport amb molta energia, implicant-nos a continuar endavant. La secció que recupera les notícies més rellevants de «Fa Cinc Anys» ha tingut una acollida tan positiva que continuàrem recuperant continguts!!!

El Club Natació Samaruc està ‘On Fire’

El passat dissabte 29 de juny de 2019, el CN Samaruc organitzà la XV Cursa Social de natació. Aquesta competició té un caràcter lúdic i competitiu i comptà amb la participació dels clubs Mediterráneo, Cullera i Samaruc de Castelló. Els nadadors i els seus acompanyants gaudiren d’un matí esportiu amb el tradicional aigua llimó a roll per a tots. Cal destacar que aquesta prova és oberta a tots els participants i qualsevol veí del poble pot participar lliurement, com publicàrem recentment al Miragall. És per això que vos esperem el proper any! Desprès, com mana la tradició, tots els nadadors i acompanyants comparteixen un dinar tots junts, fent club.

Una vegada celebrada la festa de la natació al nostre poble, la lliga d’estiu continua i el proper diumenge 7 de juliol el CN Samaruc tornarà a competir a la piscina del poliesportiu de Castelló, a partir de les 10 del matí.  Esta vegada, contra el clubs de Moncada, Cullera i Utiel. Si vols conèixer què és l’esport de la natació i formar part del nostre club, esta és la teua oportunitat.

Club Natació Samaruc

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací