- PUBLICITAT -

 

La secció de Triatló del Club Multiesport El Castellet no passa pels seus millors moments, amb tan sols 5 socis actius en aquesta secció, tot apuntava que el 2019 haurien de deixar perdre la plaça a la 2ª divisió de la Lliga de Clubs | Caixa Popular 2019.

Totalment contrària és la situació de l’escola de Triatló, que compta amb 14 alumnes actius, 6 dels quals poden competir amb l’equip adult. Per tal d’intentar reviure la secció de Triatló i, a més, motivar encara més si cap als Cadets de l’escola, els entrenadors decidiren crear un equip mixt entre adults i cadets per a intentar mantenir la categoria.

PUBLICITAT

El primer torn fou per als cadets, que representaren al club al II Duatló per Relleus de Castelló. Era la seua primera competició absoluta, però tenien experiència i ganes suficients per a estar a l’altura de la situació. I així va ser, complint amb les expectatives aconseguiren els 3 primers punts del club en la primera prova de lliga.

Aquesta lliga consta de 6 competicions, que aniran alternant adults i cadets. En algunes d’elles fins i tot es formarà un equip mixt. Les competicions seran:

– Duatló per Relleus Castelló
– Duatló per Equips Albalat
– Duatló Sprint Algemesí
– Triatló per Relleus Gandia
– Triatló per Equips Pinedo
– Triatló Olimpìc Vinaròs

Ara és el torn dels adults, que defendran l’escut el dissabte 23 de Febrer al Duatló per equips d’Albalat.

Des del club animem a totes les persones que estiguen interessades en formar part de la secció de Triatló, tenim les portes totalment obertes a tots, tant gent que vulga iniciar-se en la pràctica esportiva, com gent que ja practique esport habitualment. Si esteu interessats podeu contactar-nos al telèfon 650 16 30 31 o correu: info@elcastellet.org

En el cas dels menors el contacte de l’escola és: 687 63 47 61 o correu: escola@elcastellet.org

Per a veure i baixar les fotos del Duatló de Castelló 2019 de Valerià Benetó i Joanjo Puertos piqueu damunt del nom!

#AmuntCMEC

Club Multiesport El Castellet

- PUBLICITAT -