- PUBLICITAT -

 

El Club d’Escacs Alfil de Castelló ha conclòs amb èxit les classes d’escacs impartides a l’escola Severí Torres. Aquestes classes extraescolars, a càrrec de Pepe Ferrando del Club Alfil Castellonense, han proporcionat als alumnes una introducció a aquest apassionant esport, fomentant el desenvolupament de la seua capacitat de pensament, memòria i presa de decisions ponderades. A més, el Club Alfil Castellonense continuarà oferint classes i pràctica d’escacs durant l’estiu, proporcionant una oportunitat per als nous alumnes d’unir-se a aquesta activitat.

PUBLICITAT

Les classes d’escacs al Severí Torres, organitzades pel Club Alfil Castellonense i impartides per Pepe Ferrando, han finalitzat amb èxit. Durant aquestes sessions, els xiquets i xiquetes han tingut l’oportunitat d’explorar i aprendre sobre aquest fascinant esport, que no només ofereix entreteniment, sinó que també estimula el pensament estratègic, exercita la memòria i ensenya a prendre decisions amb cautela.

La primera etapa d’aquest programa va tenir com a objectiu introduir els estudiants a l’univers dels escacs i despertar el seu interés en aquest esport. Les classes van proporcionar una base sòlida en les regles i les tècniques bàsiques, així com en la comprensió de com funcionen les diferents peces i com s’han de prendre les decisions estratègiques.

Aprofitant l’oportunitat, el Club Alfil Castellonense ha anunciat que continuarà oferint classes i pràctica d’escacs durant l’estiu. Les sessions es realitzaran els dimarts i dijous de 18.30 a 20.00 h durant tot l’estiu, i els dissabtes de 17.00 a 19.30 h durant el mes de juny. Aquells que desitgen unir-se a aquesta activitat poden inscriure’s enviant un missatge de WhatsApp amb el seu nom complet, cognoms i data de naixement al número 653920345 de Pepe Ferrando.

Amb l’èxit de les classes d’escacs al Severí Torres, el Club Alfil Castellonense ha demostrat el seu compromís en fomentar aquest esport i els seus beneficis educatius i cognitius. Les sessions han proporcionat als estudiants una introducció valuosa a aquest apassionant joc, i molts d’ells han pogut descobrir una nova passió. Amb l’oferta de classes i pràctiques d’escacs durant l’estiu, el club brinda l’oportunitat a més alumnes de gaudir d’aquest esport estratègic i enriquidor.

- PUBLICITAT -