- PUBLICITAT -
Temps de lectura 3 minuts

Gran inici de temprada del club de triatló A7 de Castelló

CN | Club de Triatló A7

El Club de Triatló A7 ha començat la primera temporada de la seua història amb bons resultats, gràcies a açò es consolida en posicions d’ascens, tant en categoria femenina com en categoria masculina, a 2a divisió de la Lliga de Clubs de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana.

El passat 14 de gener arrancava la primera temporada del nou club de triatló castelloner al Circuit Ricardo Tormo de Xest. Duatló de la distància Sprint on cada component hauria de recórrer 5km corrents, 20km de ciclisme i finalitzar amb 2,5km més de carrera. En la secció femenina Ainhoa, Carla, Raquel, Inés i Laia eren les qui defendrien els colors, finalitzant la competició en una merescuda  posició de la general. CarlosAndrésNachoJose, David, Luis, David J i Juanma eren els representants masculins encarregats de pujar a l’equip a la  posició del calaix, suposant aquest el primer podi del Club en la seua curta història.

Continuem amb la segona prova de la Lliga de Clubs el dissabte 3 de febrer a la població emmurallada de Mascarell (Nules). Duatló també distància Sprint però en modalitat contra rellotge per equips, en aquesta ocasió amb 3 equips representant-nos:

PUBLICITAT
  • Equip A Femení: Carla, Ainhoa, Raquel, Laia, Olga, Inés
  • Equip A Masculí: Jose, Nacho, David, Andrés i Carlos
  • Equip B Masculí: David J, Andreu, Joan, Juanma i Vicent

Fruit del bon treball en equip finalitzem aquesta emocionant competició en 4a posició femenina i també  posició per a l’equip masculí.

Passem a la població veïna d’Alberic el passat diumenge 11 de febrer. Duatló per relleus mixtos on cada equip està format per 2 representants masculins i 2 representant femenines que completaran un duatló supersprint cadascú abans de passar el relleu al següent component de l’equip. Una vegada més 3 equips ens representarien:

  • Equip A: Carlos, Olga, Andrés, Ainhoa
  • Equip B: Joan, Tania, Andreu, Carla
  • Equip C: Juanma, Aida, Dani, Inés

En aquesta modalitat la suma de temps dels 4 components puntuarà tant per a la clasificació femenina com per a la masculina. Prova molt explosiva on cada component de l’equip intentarà donar el relleu al seu company en la millor posició possible. Després d’una gran actuació dels 3 equips finalitzem amb una 6ª posició femenina i, de nou, una 4ª posició masculina.

Amb la finalització d’aquestes 3 competicions i gràcies a la regularitat demostrada tant per l’equip femení com masculí ens situem en posicions d’ascens a  divisió en ambdues categories. L’equip femení tanca les posicions d’ascens amb una  posició de 26 equips. D’altra banda, l’equip masculí, ocupa una merescudíssima  posició de 28 equips a la lliga demostrant així les aspiracions d’ascens a  divisió.

Des del Club de Triatló A7 volem donar les gràcies als nostres patrocinadors (LAWNutrim, Inmobles Xúquer, Ade&LinaCorpo Sano, move), ja que sense ells res d’açò seria possible i també a l’Ajuntament de Castelló

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací