- PUBLICITAT -

 

Una setmana plena d’activitats amb raqueta espera als xiquets i xiquetes de 4 a 14 anys, del 4 al 8 de setembre. Les inscripcions estaran obertes fins a l’1 de setembre.

CN | Aida

El Club de Tennis Castellonense, amb la finalitat de fomentar l’esport entre els més joves, ha organitzat un campus especial per a clausurar l’estiu. Sota el nom “Campus final d’estiu”, aquest esdeveniment està pensat per a xiquetes i xiquets amb edats compreses entre 4 i 14 anys i es desenvoluparà del 4 al 8 de setembre.

Les activitats programades són variades i estan enfocades principalment a esports amb raqueta. Els participants podran gaudir de disciplines com el tennis, pàdel, frontó i bàdminton, entre altres. Una oportunitat única per a perfeccionar habilitats, aprendre nous esports i, sobretot, passar-ho bé.

PUBLICITAT

Les inscripcions estan obertes, però són limitades. El termini per apuntar-se conclou l’1 de setembre. Per a aquells interessats en més detalls sobre l’activitat, el club ha preparat un cartell informatiu que recull tota la informació necessària relacionada sobre el campus. Es recomana a les famílies que no deixen passar aquesta oportunitat i inscriguen als seus fills en aquesta experiència esportiva única.

- PUBLICITAT -