- PUBLICITAT -

Les patinadores de Castelló brillen en una competició nacional amb diverses medalles i notables actuacions

CN | Aida

Aquesta setmana, el Club de Patinatge de Castelló ha destacat de manera espectacular en el Campionat d’Espanya de Patinatge Solo Dance, celebrat a Gandia. La competició ha reunit als millors patinadors i patinadores de tot el país, i les atletes de Castelló han brillat amb força gràcies a les seues excel·lents actuacions.

En la categoria juvenil, Jimena Cervera ha assolit la medalla d’or, demostrant un domini excepcional en la pista. Mireia Montilla, en la categoria júnior, també ha aconseguit la medalla d’or, consolidant el seu talent i dedicació. Carlota Climent ha fet un pas endavant destacant en la categoria cadet amb una altra medalla d’or.

Lucia Rodríguez, també en la categoria cadet, ha obtingut la medalla d’argent, i Gemma Gilabert, en la categoria infantil, ha guanyat la medalla de bronze, ambdues mostrant una tècnica i elegància impressionants.

A més a més, altres patinadores han aconseguit destacades posicions en el rànquing general. Andrea Rodríguez ha finalitzat en la vuitena posició en la categoria júnior, Carla Navarro ha obtingut el seté lloc en la categoria infantil, i Naia Mateu Momparler ha assolit el lloc tretzé en la categoria juvenil.

Gandia acull el Campionat d'Espanya de Solo Dansa - Castelló Notícies

Aquest èxit és un reflex de la dedicació, l’esforç i la constància del club i el suport incondicional del seu entorn. La trajectòria del Club de Patinatge de Castelló ha estat marcada per un treball sense parar i una passió inigualable per aquest esport.

Des del nostre mitjà, volem felicitar Jimena Cervera, Mireia Montilla, Carlota Climent, Lucia Rodríguez, Gemma Gilabert, Andrea Rodríguez, Carla Navarro i Naia Mateu Momparler per aquest gran assoliment. També volem reconéixer la gran tasca de les entrenadores Iris Espert i Anna Gascó, així com el suport constant de les famílies.

Enhorabona a totes les patinadores, entrenadores i famílies per aquests èxits i per portar el nom de Castelló amb tant d’orgull i excel·lència. Gràcies per estar sempre ahí i continuar fent història en el món del patinatge.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací