- PUBLICITAT -
Temps de lectura 2 minuts

 

Quatre pòdiums i cinc classificacions per al nacional per al club de patinatge artístic de Castelló.

El passat cap de setmana es va disputar a Gandia el campionat autonòmic modalitat Solodance de les categories benjamí, aleví i infantil.

PUBLICITAT

Del club participaven huit xiquetes, Ángela Artés, Gema Gilabert i Carla Navarro en categoria Aleví i Meritxell Carrascosa, Carlota Climent, Daniela Rodrigo, Mila Milkova i Belén Furió en categoria infantil.

Després d’un campionat emocionant i molt apurat de puntuacions Àngela Artés es va proclamar campiona autonòmica aleví i la seua companya de club Gema Gilabert Subcampiona autonòmica. Carla Navarro va assolir la 5a posició en el seu primer autonòmic. Les tres han quedat classificades per disputar el campionat nacional en el seu primer any en categoria aleví.

D’altra banda en la categoria infantil Meritxell Carrascosa va aconseguir el títol de campiona autonòmica seguida de la seua companya de club Carlota Climent que va ser Subcampiona autonòmica.

Daniela Rodrigo, Mila Milkova i Belén Furió entraren en el top 10 del rànquing de la comunitat valenciana aconseguint la 5a, 8a, 10a posició respectivament.

Meritxell i Carlota han quedat classificades per disputar el campionat nacional.

Ara, lluny de descansar de l’intens cap de setmana, les xiquetes i Iris Espert, entrenadora del club, ja preparen el campionat nacional que es disputarà a Gandia el 18 i 19 de Juny. Molta força guerreres i força a Naia Mateu, Jimena Cervera, Mireia Montilla i Claudia Bailén que participen al campionat autonòmic este cap de setmana a Xeraco.

Enhorabona a les huit i a la seua entrenadora Iris Espert pels magnífics resultats obtinguts i per situar, una vegada més, en el lloc més alt, el nom de Castelló.

- PUBLICITAT -