- PUBLICITAT -

CN | Aida

Els grans patinadors no varen nàixer sent grans, sinó que es van anar formant des de menuts i a poc a poc. En aquest esperit de formació i dedicació, el Club de Patinatge Castelló posa en marxa aquest estiu el seu Campus Amateur, destinat a tots aquells que ja estan iniciats en el món del patinatge o que desitgen començar.

Cartell Club de Patinatge

El campus oferirà una experiència completa, amb l’equip tècnic del club a disposició de tots els participants per mostrar-los com es forma un gran patinador. Les activitats programades són variades i dissenyades per proporcionar una formació integral. Entre elles, el patinatge artístic, on els alumnes podran aprendre i perfeccionar tècniques de salt, piruetes i coreografies; la dansa contemporània, que ajudarà a millorar la flexibilitat i l’expressivitat sobre els patins; la preparació física, essencial per a desenvolupar la força, l’equilibri i la resistència necessaris per a aquest esport; i les sessions de piscina, que complementaran l’entrenament físic amb exercicis aquàtics.

Foto Instagram Club de Patinatge de Castelló

El Club de Patinatge Castelló no sols se centra en l’aspecte esportiu, sinó també en fomentar valors com la disciplina, la constància i el treball en equip, claus per a la formació de qualsevol atleta. Aquesta experiència no només és una oportunitat per a millorar tècnicament, sinó també per a créixer personalment i socialitzar amb altres joves amb les mateixes inquietuds.

Foto Instagram Club de Patinatge de Castelló

A més, aquest campus ofereix l’oportunitat única d’aprendre de grans professionals en un dels millors clubs en l’àmbit nacional i internacional. El Club de Patinatge Artístic de Castelló, conegut com la bressol de campiones, està compromés amb la formació de futurs talents, i aquest campus d’estiu és una mostra més del seu compromís amb la qualitat i l’excel·lència.

PUBLICITAT
Foto Instagram Club de Patinatge de Castelló

No perdeu l’oportunitat d’aprendre de grans professionals i en un dels millors clubs. Per a més informació i inscripcions, visiteu l’Instagram del club @cpacastello, on trobareu tots els detalls necessaris per a participar en aquest emocionant campus d’estiu. A més, podreu veure vídeos i fotos de les activitats i de l’ambient que es viu al club, per animar-vos encara més a formar part d’aquesta gran família del patinatge.

Foto Instagram Club de Patinatge de Castelló

Amb aquest campus, el Club de Patinatge Castelló reafirma el seu compromís amb la formació de nous talents i la promoció de l’esport entre els joves. Una experiència que sens dubte marcarà un abans i un després en la trajectòria dels futurs campions del patinatge.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací