- PUBLICITAT -

 

El Club de Patinatge Artístic de Castelló suma tres pòdiums més en l’autonòmic de patinatge artístic benjamí, aleví i infantil.

Els dies 12 i 13 de desembre se celebrava a Alcoi el campionat autonòmic de les categoríes benjami, aleví i infantil en modalitat lliure i solodance. El club de patinatge de Castelló estava representat en la modalitat solodance per Mertixell, Paula, Daniela, Carlota i Belén en categoría aleví i per Jimena, Fiorella, Maria, Naia, Gemma i Alba en categoria infantil solodance. La modalitat de lliure comptava amb la participació de Carlota Climent en categoría aleví.

PUBLICITAT

El dissabte començava el campionat amb la categoría Solodance aleví on Meritxell Carrascosa Campos es proclamava subcampiona autonòmica i Paula Marín Chacón aconseguía la tercera possició. Daniela, Carlota i Belén es classificaven dintre de les 10 primeres de la Comunitat Valenciana de un total de 25 patinadores.

En categoría infantil Solodance Jimena Cervera Guerras es proclamava per tercera vegada consecutiva campiona autonómica. Fiorella, Gemma, Naia, Maria i Alba es classificaven dintre de les 15 primeres posicions d’un total de 34 patinadores.

El diumenge 13 fou el torn de Carlota Climent Talens en modalitat lliure on aconseguía classificar-se en sèptima possició d’un total de 25 patinadores.

Amb aquest campionat el Club de Patinatge Artístic de Castelló acaba una gran temporada, conquerint un total de 6 pòdiums en les quatre categoríes en les quals han participat i un pòdium nacional.

Enhorabona al club, l’entrenadora, les xiquetes i les families per tot l’esforç i sacrifici per traure endavant una temporada marcada per la incertessa i les adversitats.

Club de Patinatge Artístic de Castelló

- PUBLICITAT -