- INFORMACIÓ -

 

Els dies 2, 3 i 4 d’Abril tindrà lloc a les instal·lacions del Club Atlètic Montemar (Alacant), el campionat preautonòmic de la modalitat Solodance on vint patinadores del club de patinatge artístic de Castelló participaran en categoria Benjamí, Aleví, Infantil, Cadet i Junior. Serà la primera competició de l’any en aquesta modalitat i la primera fase a passar per tal de classificar-se per al campionat nacional.

PUBLICITAT

El club compta amb una gran representació, on dotze patinadores de les vint que el representaran participen en els programes de ‘Nous Valors’ de la Federació Valenciana de patinatge artístic.

Després dels èxits aconseguits la passada temporada als autonòmics i nacional, les jóvens patinadores del club i la seua entrenadora Iris Espert Carrascosa, han treballat de valent per preparar aquesta temporada malgrat el confinament de principis d’any i totes les restriccions posteriors.

“Tenim moltes ganes de competir. Hem tingut poc de temps per preparar el campionat, però l’energia, el positivisme i el treball de les xiquetes ha fet que puguem aplegar amb uns mínims a la primera cita. És una temporada difícil i curta, però anem a totes. Tenim ganes i confiança i això es nota als entrenaments” a segura Iris Espert entrenadora del club.

Molta sort a les vint patinadores aquest cap de setmana i que el nom de Castelló corone el més alt del pòdium.

- PUBLICITAT -