- PUBLICITAT -

 

El club de patinatge artístic de Castelló ha aconseguit un impressionant resultat al campionat autonòmic celebrat a Xeraco aquest cap de setmana, organitzat pel club patí Skid Xeraco i la Federació Valenciana de Patinatge. Les set patinadores del club van mostrar el seu talent i esforç, obtenint un total de dos ors, dues plates i quatre classificacions per al campionat nacional.

Destacant en la categoria cadet, Jimena Cervera Guerras va revalidar el títol de campionat autonòmic i va guanyar l’or, seguida de prop per la seua companya de club Carlota Climent Talens, que es va endur la medalla de plata. Les dues patinadores han assegurat la seua participació en el campionat nacional, demostrant el seu domini en la pista.

En la categoria júnior, Mireia Montilla Sánchez va mostrar una actuació impressionant i es va proclamar campiona autonòmica, defensant el títol aconseguit l’any passat. La seua companya de club Clàudia Bailén Ferrer va aconseguir la medalla de plata, aconseguint també la qualificació per al campionat nacional.

A més, les altres patinadores del club, Meritxell Carrascosa, Naia Mateu i Belén Furió, van demostrar la seua destresa en la competició, aconseguint bones posicions en les respectives categories.

L’èxit d’aquestes patinadores no seria possible sense el treball dedicat i l’esforç diari de l’entrenadora Iris Espert Carrascosa i la coreògrafa Ana Gascó Francès, que han preparat a les patinadores per a aquesta competició amb gran professionalitat.

Felicitem les patinadores, les seues famílies i tots els membres del club de patinatge artístic de Castelló per aquest magnífic resultat. Ara, el club es prepara per als campionats nacionals que tindran lloc a Gandia i Fuengirola (Màlaga), treballant amb determinació i força per aconseguir nous èxits.

Enhorabona a aquestes guerreres dels patins!

- PUBLICITAT -