- PUBLICITAT -

 

Aconseguir quatre pòdiums i 10 passes al campionat autonòmic en tres categories és un èxit més que aconsegueix aquest gran Club de Patinatge Artístic que tenim a Castelló.

PUBLICITAT

Els passats caps de setmana es van celebrar a Alberic els campionats preautonòmics de la modalitat ‘solo dance’ en categories de benjamí a cadet.

El club de Castelló participava en categoria aleví, infantil i cadet amb un total de 18 patinadores.

En categoria aleví Gema Gilabert es va fer amb el primer lloc, Àngela Artés amb el segon i Carla Navarro amb la quinta posició d’un total de 18 patinadores classificant-se les tres per al campionat autonòmic.

En categoria infantil Meritxell Carrascosa es va proclamar campiona preautonòmica, Carlota Climent va assolir la quarta posició i Belén Furió la quinta d’un total de 47 patinadores. Daniela Rodrigo i Mila Milkova van quedar classificades per a l’autonòmic i Nerea Llobregat, Martina Cervera, Lucía Guerrero, Lluna Tormos, Alexia Ramos, Joana Copovi i Aitana Martí encara que no aconseguiren el pas a l’autonòmic aconseguiren bones posicions i realitzaren un bon campionat.

En categoria cadet de nou, Jimena Cervera es va fer amb la primera posició per al club i Naia Mateu va aconseguir classificar-se en vuitena posició d’un total de 39 patinadores classificant-se així per al campionat autonòmic. Alba Gilabert malgrat que va fer un bon campionat no va poder classificar-se.

Ara el club prepara el proper campionat de les categories de juvenil a sènior on tenim dos representants en categoria juvenil al mateix temps que viatjaran la setmana vinent a Màlaga per participar en un trofeu internacional i Mireia Montilla es prepara per a la Word Cup a Trieste (Itàlia).

Molta feina i molt de treball dur hi ha darrere d’aquests resultats.

Els desitgem molta força per als propers autonòmics i internacionals.

Un gran club, aquest del patinatge, que ens sentim molt orgullosos tota la ciutadania castellonera del fantàstic treball que realitzeu totes les patinadores i com no, la seua mestra Iris Espert Carrascosa!

- PUBLICITAT -