- PUBLICITAT -

Reconeixement i celebració amb l’alumnat destacat i actuacions memorables omplin d’orgull l’auditori Rex

CN | Aida

El claustre de l’Escola de Música ‘La Lira’ es va reunir per celebrar i reconéixer les brillants actuacions del seu alumnat a la VII Edició del Concurs Faustino Candel. Després d’una profunda valoració, les resolucions preses ressalten l’excel·lent nivell artístic i el compromís dels participants.

Fotos d’arxiu de Joanjo Puertos

En primer lloc, es va decidir lliurar un Diploma acreditatiu a tot l’alumnat en reconeixement del seu esforç i dedicació durant aquesta edició del concurs. La cerimònia de lliurament es durà a terme el dia 27 de març a l’auditori Rex, en una emocionant Gala de Clausura que destacarà els èxits col·lectius i individuals.

Una sorpresa especial espera l’alumnat del curs Descobrim la Música III (7/8 anys), que tindrà l’oportunitat de repetir la seua actuació en públic durant la Gala de Clausura. Aquesta decisió reflecteix la confiança en el talent emergent i l’entusiasme per compartir-lo amb tot el públic assistent.

PUBLICITAT

A més, es felicita de manera destacada als alumnes més votats pel claustre, els quals tindran l’honor de presentar-se en la Gala de Clausura en competició per un dels tres premis establerts en les bases del Concurs d’Interpretació Faustino Candel. El seu talent i dedicació són testimonis del compromís continu de l’Escola de Música ‘La Lira’ amb l’excel·lència i la formació musical de qualitat.

Aquests son:

Categoria Primer de Grau Elemental

Rocío Candel Valenzuela
Ariadna Escuriet Egea
Neizan Izquierdo Sabater (Actuació com a Percussionista)

Categoria Segon de Grau Elemental

Elías Benetó Abdalah
Miguel Bonafé Peris
Dídac Alcover Castan

Categoria Tercer de Grau Elemental

Carla Álvarez Bernabeu
Pau Ortiz Peris
Vera Albero Molina

Categoria Quart de Grau Elemental

Joan Peris Calatayud
Eric Molina Radu
Laia Martínez Argente

A més, des de CN volem felicitar, no sols als finalistes en aquesta emocionant competició, també a totes i tots els participants pel seu talent i la seua passió per la música.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací