- PUBLICITAT -

Un espectacle màgic que va captivar el públic del pavelló Antoni Escuriet

CN | Aida

El passat dissabte, 22 de juny, el pavelló del poliesportiu Antoni Escuriet es va omplir de gom a gom per a presenciar l’espectacle anual de l’Escola de Patinatge de Castelló. Amb una temàtica inspirada en el circ, el Festival 2024 va sorprendre i va fer gaudir els assistents, oferint una vesprada plena de diversió i màgia.

Un total de 60 xiquetes i 1 xiquet, d’edats compreses entre els 3 i els 17 anys, es van transformar en pallassos, malabaristes i mags sobre rodes. Les seues actuacions, carregades de colorit i detalls, van transmetre la màgia i la il·lusió del circ a un públic entregat. El vestuari espectacular i l’entusiasme dels joves patinadors van aconseguir captivar els assistents des del primer moment.

Les monitores Ana Casanova, Maica López, Lucia Climent i Amanda Llorens van rebre lloances pel seu treball incansable en la preparació del festival. La seua dedicació i passió es van reflectir en un espectacle ben coordinat i dirigit, on cada patinador va brillar amb llum pròpia.

Encara que la calor era intensa, el públic va resistir fins al final, participant amb entusiasme en la foto final de tota l’escola. Els espectadors van valorar molt positivament l’esforç i la dedicació de tots els implicats, destacant especialment la qualitat de les actuacions i la coordinació impecable de l’espectacle.

Cal felicitar les patinadores per a fer-nos gaudir de valent i transmetre’ns la màgia del circ en totes les seues actuacions. Encara que el patinador va mostrar que té marge de millora, ja s’ha parlat i es confia que l’any que ve estarà a l’altura de les expectatives.

El Festival de l’Escola de Patinatge de Castelló no només va ser una mostra de talent, sinó també una manera de gaudir del patinatge i una experiència que va unir la comunitat local en una celebració de diversió i creativitat. Enhorabona a tots els participants, especialment a les monitores Ana Casanova, Maica López, Lucia Climent i Amanda Llorens, per un treball excel·lent que va culminar en un espectacle inoblidable.

Ací baix podeu veure l’àlbum complet de fotos i picant ací en Flickr.

22062024-Escola Patinatge - fi curs El Circ - 2024 _1185

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací