- INFORMACIÓ -

 

Comunicat del Centre de Salut de Castelló

PUBLICITAT

El Centre de Salut de Castelló torna cap a la nova normalitat

El centre informa que les vacunes del calendari vacuna’l de xiquets que s’havien quedat pendents a conseqüència de l’estat d’alarma per la COVID-19, tornen a realitzar-se, els xiquets i xiquetes de 3, 5, 11 i 14 anys afectats ja poden sol·licitar hora per a Sara.

Respecte a les revisions escolars en general queden ajornades per al mes de setembre.

Les vacunes de les xiquetes i xiquets que van nàixer en 2001 i 2002 també poden demanar cita per vacunar-se del meningococo A, C, W, Y, com s’estava fent.

El centre vos recorda que cada sala d’espera té un aforament determinat i hem de respectar-lo per a tractar d’evitar en la mesura del possible contactes de risc a les sales d’espera.

I per últim vol insistir que la manera de sol·licitar els seus serveis és amb cita prèvia i mitjançant contacte telefònic al 96 245 72 40 i el personal sanitari els donarà les indicacions necessàries, cal venir a les hores citades, no abans.

El Centre de Salut de Castelló dóna les gràcies a totes i tots els seus usuaris per la seua col·laboració i prega a la gent que no és relatxe i continue complint les normes establertes per la Conselleria de Sanitat.

Centre de Salut de Castelló

- PUBLICITAT -