- PUBLICITAT -

 

L’Ajuntament de Castelló ha mostrat la seua absoluta indignació pels robatoris perpetrats en els últims dies al cementeri municipal de Castelló, al mateix temps que vol mostrar el seu pesar i proximitat amb les famílies afectades, estan sent uns actes menyspreables.

El passat dilluns van tindre coneixement del succés, per tercera vegada en els darrers dos mesos el cementeri municipal de Castelló ha patit diversos robatoris, en els primers van desvalisar completament tot el que hi havia dins de la caseta del conserge i en aquest últim s’han emportat cablejat elèctric, han destrossat els vàters, així com motius de les làpides, com creus i utensilis de coure o ferro.

Tere Fuster, regidora del cementeri es va personar a les instal·lacions municipals per avaluar els danys d’aquest del robatori, allí, va tindre ocasió de comprovar la magnitud de l’incident, i ja està estudiant mesures per a minimitzar la situació.

Des de l’Ajuntament de Castelló fan una crida a la ciutadania perquè en cas de veure alguna cosa irregular o estranya avise immediatament a la Policia Local (607 847 844).

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací