- PUBLICITAT -

En una nit de llum i música, Castelló va celebrar la tradició pirotècnica valenciana, tot just despres del concert del Nou d’Octubre

Cn | Aida

La nit del 8 d’octubre, el poble de Castelló es va il·luminar d’una forma discreta, però impactant, amb l’espectacle pirotècnic “Torna la Llum”. Aquesta celebració va ser part de la quarta edició del festival promogut per la Diputació de València i Piroval, amb l’objectiu d’homenatjar i reactivar el sector pirotècnic, que ha estat especialment afectat en temps de pandèmia.

PUBLICITAT

En total, Castelló va ser una de les 14 poblacions de la província de València que va participar en aquesta festa de llum i color, sumant-se a altres localitats com Alaquàs, Albuixec i l’Alcúdia de Crespins, entre d’altres. A més a més, la celebració pirotècnica va coincidir gairebé en temps amb el concert del Nou d’Octubre, proporcionant una vetllada plena d’emoció i cultura per als habitants i visitants.

L’esdeveniment va ser una clara manifestació de la tradició i la riquesa cultural de la Comunitat Valenciana. L’Associació de Pirotècnics de la Comunitat Valenciana i la Diputació de València, amb una subvenció de 300.000 euros, van ser els principals impulsors d’aquest festival, reivindicant així la importància del món pirotècnic en la nostra cultura.

Ací baix teniu algunes imatges de l’espectacle pirotècnic «Torna la Llum», dedicades especialment a tots aquells que es troben fora de Castelló i que, amb els seus missatges, ens animen a continuar amb aquest entusiasmant projecte.

| GALERIA | Espectacle pirotècnic «Torna la Llum» – 9 d’Octubre

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací