- PUBLICITAT -

 

El passat divendres 11 de novembre es va celebrar al Severí Torres la Festa de la Tardor.

Com cada any, la vella castanyera va visitar els més menuts del centre i els va oferir castanyes torrades mentre ells li cantaven la cançó i li feien preguntes.

PUBLICITAT

A més a més, com a novetat aquest any s’ha volgut enfocar la festa d’una manera més didàctica, amb diverses estacions d’aprenentatge que tot l’alumnat del centre, des dels més grans fins als més menuts, ha pogut treballar.

Es van veure els fruits secs i carnosos de la tardor i els arbres i les plantes que ens els proporcionen; es van treballar les dites, endevinalles i refranys de l’estació, fins i tot es va elaborar un concurs de preguntes relacionades amb aquesta temàtica. A més a més, els i les alumnes van poder conéixer amb més profunditat els nostres estimats monstres valencians.

Dani Miquel al teatre Ideal, maig de 2021

Va ser una jornada lúdica i didàctica que tots vam gaudir molt.

Des de l’AFA del Severí volem donar les gràcies a Dani Miquel i a l’Ajuntament de Castelló per la cessió de material. A la nostra castanyera per fer passar als més menuts un dia memorable i a tot el professorat i l’equip directiu del centre per l’ajuda i la col·laboració.

Som la llavor del Severí!
AFA CEIP Severí Torres

- PUBLICITAT -