- INFORMACIÓ -

 

El projecte intercentres MUSIESCOLA ha estat guardonat en l’apartat d’Experiències en Grup dels 41 Premis Baldiri Reixac que atorga la Fundació Carulla.

PUBLICITAT

Aquest any, han reconegut projectes educatius que donen resposta als reptes de l’educació del s. XXI, que s’enfronten al fracàs escolar i a la desigualtat educativa, que impulsen les noves competències, que generen oportunitats, que eduquen en la solidaritat o la inclusió social, segons el comunicat que la mateixa fundació ha fet aquest diumenge.

El guardó ha repartit 100.000 € dividits en deu premis a escoles, sis a projectes d’estímul per al professorat, 25 experiències d’aprenentatge i cinc a alumnes.

Al curs 2016/17, Musiescola, amb la temàtica “Un món de músiques i valors” obtingué el reconeixement de la fundació A3 Media, aconseguint un premi en la categoria “Grandes iniciativas en valores”.

El CEIP Severí Torres s’incorporà a aquest projecte ara fa quatre cursos, aleshores un total de 13 Centres ens reunírem a Tavernes per dur a terme aquesta experiència. Al dia d’avuí més de 40 col·legis valencians comparteixen aquest projecte il·lusionant i engrescador. Aquest augment de participació, ha propiciat que enguany també s’haja fet la trobada al nostre poble.

El passat 14 de maig, la plaça de l’Ajuntament i la sala Multiusos de Castelló foren testimoni d’aquest esdeveniment. Xiquetes, xiquets i mestres protagonitzaren una jornada festívola farcida d’activitats musicals al voltant de la temàtica “La Mediterrània amb clau de dona” Les imatges que ens brinda Bolet Produccions ho diuen tot.

CEIP Severí Torres

- PUBLICITAT -