- PUBLICITAT -

Dimecres 9 de maig de 2018 el CEIP Severí Torres va participar a la IV Trobada musical escolar

“Musiescola”, baix la temàtica de CIRC I INCLUSIÓ celebrada a Tavernes de la Valldigna.

La jornada de convivència musical va comptar amb 27 escoles, amb més 1000 alumnes i 100 mestres d’Educació Primària provinents de centres educatius de diferents comarques valencianes.

PUBLICITAT

S’han realitzat diverses actuacions de percussió corporal, Macrobatucada dirigida pel percussionista Rafa Navarro, danses, cants comuns, Just dance, mascletada musical, i una cercavila per la localitat amb diverses agrupacions instrumentals on participa tot l’alumnat i professorat assistent.

Cal destacar el Musical «Musiescola Circus: Circ i inclusió», un espectacle amenitzat per Baraca Circ i amb la música en directe de l’orquestra La Pato.

Per la vesprada es va realitzar improvisació musical creada per Enric Pizà, i finalment, es va fer un homenatge al grup Al Tall, amb la presència de Vicent Torrent.

Cal destacar que han participat diferents associacions que treballen per la integració de persones amb diferents discapacitats com Adispo, SASM, ONCE, Creu Roja o Integra Valldigna, que a més a més, s’ha encarregat de realitzar el detall commemoratiu de la trobada.

A trobada col·labora l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna i dels CEFIRES de Xàtiva i Gandia.

Els centres participants pretenen d’aquesta manera fer un treball divulgatiu, obrint almenys un dia, les portes de l’escola i presentant activitats artístiques/musicals a tota la comunitat educativa, eixint així al carrer per a donar a conèixer a tothom la tasca que es realitza a les nostres aules i recalcar la importància que li correspon a la música i a l’educació musical per a una formació integral del nostre alumnat.

Professorat del CEIP Severí Torres

- PUBLICITAT -