- PUBLICITAT -

El trinquet de Pedreguer acull aquest dissabte una doble sessió amb les finals de raspall i escala i corda

CN | Aida

Pedreguer es prepara per a una jornada important de pilota. Aquest dissabte, 09 de setembre, es disputaran les finals del VII Trofeu Mixt Masymas en les modalitats de raspall i escala i corda, dues competicions que han aplegat als millors pilotaris de l’escena actual.

Els aficionats esperen amb ànsia l’arribada d’aquesta jornada. Una de les claus d’aquesta edició ha sigut la presència de figures rellevants de la pilota, garantint un espectacle de primera categoria en cada partit.

Fotos d’arxiu, Seve al trinquet de Castelló

L’atenció de CN se centrarà especialment en el duel de raspall, on el castelloner Seve és un dels 4 pilotaris que han arribat a la final. Aquesta, començarà a les 17.00 hores, enfrontarà a Salelles II i Brisca contra Badenes i Seve. El camí fins a aquesta gran cita no ha sigut fàcil: mentre Salelles II i Brisca superaven a Iván i Canari en un emocionant enfrontament a Oliva, Badenes i Seve imposaven la seua classe a Vicent i Lorja a Xeraco.

L’escenari de la final, el trinquet de Pedreguer, presenta un repte afegit, ja que no és un lloc habitual per a la modalitat de raspall. Aquest factor pot influir en el desenvolupament de la partida, oferint una batalla que promet ser intensa i imprevisible.

PUBLICITAT

Amb tot, la certesa és que el públic gaudirà d’una gran partida de raspall, on el nostre representant castelloner, Seve, buscarà brillar i consolidar-se com una de les estrelles de la pilota valenciana en aquesta modalitat.

Des de CN desitgem a Seve que gaudisca i que tinga molta sort.

- PUBLICITAT -