- PUBLICITAT -

La VII edició d’aquest prestigiós torneig reuneix les figures més destacades de la pilota, marcat pel retorn a l’hàbitat natural de la disciplina

CN | Aida

La pilota valenciana celebrà de la setena edició del Trofeu Mixt Masymas, un esdeveniment que destaca per la seua singularitat en reunir les figures més rellevants de les dues modalitats professionals, el raspall i la escala i corda. Després d’una temporada estival plena d’activitat, els grans noms de la pilota retornen als escenaris tradicionals per enfrontar-se en aquest torneig emblemàtic.

En la modalitat de raspall, tots els ulls estaran posats en el castellonenc Seve, que, juntament amb Vicent, jugarà la primera semifinal al trinquet de Xeraco. L’expectació està servida, doncs, com indica Brisca, “estan els quatre mitgers més destacats de l’actualitat“. La intensitat i la passió de la competició es confirmen amb la retransmissió en directe per À Punt de dues de les seues partides.

Seve

La presentació del torneig va tindre lloc a Pedreguer, on Noelia Fornés, directora de màrqueting de Masymas, va destacar la importància d’aquest torneig per la seua vinculació amb la pilota valenciana, considerant-lo “una estima especial“. Joan Alepuz, representant de la Fundació per la Pilota Valenciana, va donar suport a aquest sentiment, subratllant la importància de Masymas com un dels patrocinadors més importants de la Fundació.

PUBLICITAT

La primera semifinal de raspall tindrà lloc dilluns, 4 de setembre al trinquet de Xeraco on Badenes i Tonet IV jugaran contra Vicent i el castelloner Seve. La segona semifinal serà a Oliva, el dimarts 5 de setembre, on Salelles II i Brisca es batran amb Iván i Canari.

- PUBLICITAT -