- PUBLICITAT -

 

El passat 6 de novembre de 2022 es va celebrar a Llíria (València) el campionat Mr.  Universe CIBB (Cup International) 2022 en el Saló Teatre de la Banda Primitiva. Es tracta d’una competició de culturisme i fitness que està guanyant prestigi cada any.

PUBLICITAT

La prova internacional va aconseguir la participació de 115 competidors i competidores, principalment de nacionalitat espanyola, italiana i francesa.

Nosaltres volem destacar, a part de l’alt nivell dels participants en les categories de culturisme, la llarga trajectòria del castelloner Roger Martínez Cordoba que aquest any s’ha proclamat MR Universo Men’s Physique over 40 master en la federació CIBB.

El castelloner Roger ens relata que està molt content, ja feia dos anys que va participar en la seua última competició, concretament en el Campionat d’Espanya, tenint un molt bon resultat, quedant en el Top 5.

Aquest resultat el va motivar per començar a entrenar sense descans i a portar una dieta molt estricta. Aquest gran esforç va ser recompensat en presentar-se el passat 6 de novembre al MR Univers de CIBB, obtenint l’or en la seua terra.

Roger Martínez Cordoba

CIBB Espanya: CIBB són les sigles de Cup International Bodi Building, una federació de fisicoculturismo i fitness nascuda a Itàlia i que a Espanya està dirigida per José Pérez Medina, un preparador clàssic del culturisme que està impulsant una organització centrada en el benestar de l’atleta i en una competició en millora i evolució constant.  CIBB España va nàixer en 2019, però cada dia que passa creixent a bon ritme.

Per acabar, cal dir que Roger també és preparador fisioculturisme i fitness i que entre els esportistes que prepara, el passat octubre una de les seues alumnes va ser proclamada Campiona d’Espanya i de la copa de València en la NPC.

Enhorabona, Roger i desitgem que continues lluitant pel que t’agrada fer i que continues aconseguint molts més èxits.

- PUBLICITAT -