PUBLICITAT

 

La càtedra universitària d’Ontinyent lliura els premis InnovatiOnt 2019 i l’Ajuntament d’Ontinyent reconeix el treball de fi de grau de l’estudiant castelloner Ricardo Borja Bo.

El Campus d’Ontinyent acollia el passat dijous 17 d’octubre de 2019 l’acte de lliurament dels Premis InnovatiOnt 2019 a l’Excel·lència dels Treballs de Fi de Grau de la Càtedra universitària Ajuntament d’Ontinyent-Caixa Ontinyent-ESET per la innovació i configuració de territoris intel·ligents.

A l’acte de lliurament, inclòs dins de les activitats de la ‘Universitat de Tardor’, acudia el regidor coordinador de l’àrea de Política Econòmica, Pablo Úbeda, qui junt al responsable de l’Obra Social de Caixa Ontinyent, Roberto Sanz van lliurar els reconeixements. En àmbit local va estar premiat el castelloner Ricardo Borja Bo, pel Treball Fi de Grau “Validació d’un sistema d’acelerometria instal·lat en una cinta ergomètrica”, aplicable a l’ús d’aparells per a atletes.

Els premis InnovatiOnt tenen com a objectiu reconéixer la qualitat acadèmica i l’impacte del tema tractat en treballs que versen sobre aspectes relacionats amb la innovació empresarial o social i la configuració de territoris intel·ligents d’aplicació a l’àrea socioeconòmica d’Ontinyent.

Des d’ací sols ens queda felicitar Ricardo i encoratjar-lo a què continueu treballant i perseguint els seus somnis.

Font de la informació: Ajuntament d’Ontinyent

PUBLICITAT
- PUBLICITAT -