- INFORMACIÓ -

 

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) ha anunciat que el castelloner Rafael Grau Vilar serà el nou director de la Jove Banda Simfònica de la FSMCV a partir de 2023. La decisió va ser presa per la junta directiva de l’entitat, la qual renova anualment el càrrec.

PUBLICITAT
1 Rafael Grau Vilar
Rafael Grau Vilar, en un concert. Diputació de Castelló – Foto: Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana

Rafa Grau Vilar, castelloner i actual director titular de l’Ateneu Musical Schola Cantorum de la Vall d’Uixó, ha dirigit la Societat Musical la Llosa de Ranes i ha treballat amb músics internacionals a través de la Fundació Sanganxa. Amb la seua actual agrupació, ha guanyat el Primer Premi de la màxima categoria en el 43 Certamen Provincial de Bandes de Música de Castelló, així com el Premi a la Millor Interpretació d’Obra Lliure amb l’obra “El Jardí d’Hera” del compositor José Suñer Oriola.

Actualment, Rafa està completant la seua formació amb el títol superior de Direcció d’Orquestra i Cor al Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València, on ja compta amb un màster en Direcció d’Orquestra d’ESMAR amb el mestre Cristóbal Soler.

La Jove Banda Simfònica de la FSMCV, fundada en 2001, està composta per més de 110 músics d’entre 18 i 28 anys, amb nivells acreditats als conservatoris de grau mitjà i superior, provinents de totes les comarques de la Comunitat Valenciana i seleccionats entre més de 300 candidats.

- PUBLICITAT -