- PUBLICITAT -

 

Rafa Soro Martorell. Guanyador de la XIVª edició del programa «Relatos en cadena» de la SER.

Dilluns dia 5 de juliol de 2021 a les 18.00 h es va emetre en directe a la Cadena SER la final del concurs: «Relatos en cadena», programa que cada setmana des del mes de setembre i fins al mes de juliol tria un relat breu de menys de cent paraules escrites per les persones que vulguen participar i que aquest any ha arribat a la seua catorzena edició. Aquest concurs és de fama internacional i actualment participa gent d’arreu del món: Japó, Nova Zelanda o Singapur en són exemples exòtics d’aquest fet.

El «mecanisme» és molt senzill: L’última frase del guanyador de la setmana és el començament dels relats participants de la setmana següent. Es fa una final mensual amb aquests escrits, on hi ha un guanyador seleccionat per a la final anual. Enguany s’ha arribat als 29.150 relats i un total de 5.796 autors ho han intentat.

I entre aquests autors i aquests relats breus, el guanyador anual ha estat el castelloner Rafa Soro Martorell; (fill d’Amparo i Rafael) amb: «La sintaxis del amor». Una història d’amor basada en l’anàlisi sintàctic amb un final que no deixa indiferent ningú. Cal dir ací, que aquesta no és la seua primera participació, ho va intentar amb diversos relats des del mes d’abril, però no van estar entre els seleccionats per a la final anual.

PUBLICITAT

Rafa és enginyer agrònom i tecnòleg d’aliments, actualment treballa en l’institut d’investigació AINIA, però sobretot és un apassionat lector, cosa que ha despertat en ell l’interés per l’escriptura. Des del poble de Castelló volem felicitar-lo per aquest èxit aconseguit.

Anar al minut 57

Enhorabona, Rafa.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací