- PUBLICITAT -

CN | Fa 5 anys

Gràcies a tots vosaltres, creixem diàriament en continguts i rebem el vostre suport amb molta energia, implicant-nos a continuar endavant. La secció que recupera les notícies més rellevants de «Fa Cinc Anys» ha tingut una acollida tan positiva que continuàrem recuperant continguts!!!

El castelloner Pascual Momparler, nou seleccionador nacional de ciclisme

El castelloner Pascual Momparler, nou seleccionador nacional de ciclisme en la categoria elit masculí de carretera.

PUBLICITAT

Segons la Federació Española de Ciclisme el tècnic de Castelló assumirà en 2019 la direcció de la Selecció Espanyola elit masculina de carretera després d’haver exercit una gran labor amb les categories inferiors i en la modalitat de ciclocròs durant els últims sis anys.

La Real Federació Espanyola de Ciclisme anuncia el passat 14 de desembre que el castellonera Pascual Momparler ha sigut designat com a nou Seleccionador nacional del combinat elit masculí de carretera.

Pascual forma part de la Direcció Esportiva de la Real Federació Espanyola de Ciclisme des de l’any 2013, assumirà el càrrec després d’haver exercit amb èxit com a Seleccionador Nacional Júnior (2013-2017) i Sub23 de carretera, de Ciclocròs, així com d’ajudant de Javier Mínguez durant el període d’aquest com a seleccionador.

Els triomfs de Rubén Fernández i Marc Soler en el Tour de l’Avenir o la medalla de Plata de Felipe Orts en el Mundial de Ciclocròs sub23 de 2017 són sol alguns dels fruits del treball i dedicació de Pascual Momparler durant aquests sis anys que bé l’han acreditat per a assumir la responsabilitat del combinat elit masculí de carretera.

“Suposa una gran satisfacció que hagen confiat en mi després de diversos anys treballant amb les categories inferiors. Aquesta designació és una alegria enorme i un immens premi a tot el treball efectuat en aquest període. Per això, voldria agrair l’oportunitat brindada al President, José Luis López Cerrón”, ha explicat el tècnic castelloner després del seu nomenament.

- PUBLICITAT -