- PUBLICITAT -

 

El passat dissabte 18 de març de 2023, va tindre lloc una de les competicions de fitness més prestigioses d’Espanya a Barcelona, ​​l’Hyrox Espanya/Portugal. El castelloner Martín Navarro es va coronar com a campió en la seua categoria.

La disciplina en la qual Martín Navarro és un especialista és un lloc on qualsevol esportista pot participar sense classificació prèvia i només els guanyadors obtenen una plaça per al campionat mundial, un gran repte que té el nostre castelloner per al pròxim 27 de maig de 2023 a la ciutat de Manhester, al Regne Unit.

PUBLICITAT

Martín Navarro ens comenta que vol fer un agraïment des d’ací al seu preparador físic i amic, Daniel Arazola López, un prestigiós entrenador personal amb una gran trajectòria nacional i molt reconegut internacionalment, ja que Martín fa uns mesos que va tenir una lesió a la mà esquerra i gràcies a la preparació i entrenament de Daniel, la recuperació de la força, ha estat molt ràpida i favorable, així com al gimnàs Total Training Center de Castelló que sempre té les seues fabuloses instal·lacions al seu abast.

Martin i Daniel

A més a més, Martín encara que està traient bons resultats en aquesta disciplina de  l’Hyrox, continua tenint els objectius molt clars en l’àmbit internacional, que són continuar amb les curses d’obstacles en les quals tan bons resultats ha obtingut, i com no, també vol continuar gaudint de transmetre els seus coneixements al grup d’OCR de castelloners i castelloneres i gent dels pobles del voltant que dues vegades a la setmana es realitza els entrenaments.

Foto: Valerià Benetó

Per acabar, només volem felicitar Martín i desitjar-li molta sort en les properes competicions d’HYROX, aquesta nova competició de fitness que combina els 8 km de running i 8 workouts de força de manera intercalada, a més a més tots els participants han de completar el mateix recorregut i rebre el seu temps personal per poder veure la seua classificació en l’àmbit nacional tant en dobles com en individuals.

A la dreta Martin Navarro entrenant al poliesportiu Antoni Escuriet de Castelló – Foto: Valerià Benetó

Notícia relacionada: L’OCR un esport divertit i desafiador per mantenir-se en forma

- PUBLICITAT -