- PUBLICITAT -

 

CAIXA POPULAR I LA FUNDACIÓ PER LA PILOTA PRESENTEN LES FINALS DE LA COPA DE RASPALL

El títol de la competició absoluta es resoldrà el dissabte al Genovés. 

PUBLICITAT

La seu central de Caixa Popular a València ha sigut este dimarts l’escenari on s’han presentat les finals de la Copa en la modalitat de raspall. La Copa Caixa Popular conclourà el dissabte al trinquet del Genovés on l’equip de la Llosa de Ranes amb Ian i Brisca s’enfrontarà al de Xeraco del castelloner Marrahí i Canari.

En primer lloc han intervingut els protagonistes de la final absoluta i més concretament el més veterà, el castelloner Marrahí, qui ha manifestat la seua satisfacció per jugar una final de tanta rellevància. “En este punt de la meua carrera esportiva tracte de gaudir cada partida, donar el millor de mi i estic tranquil per això. Aspire a tot, ho he demostrat i el que no vull és comparar-me amb companys amb deu anys menys que jo”.

Respecte als rivals, el pilotari de Castelló ha apuntat que “ens enfrontem a una parella molt difícil. La compenetració que tenen és brutal. Van jugant campionats i trofeus junts, són regulars i, encara que perden, mostren una confiança entre els dos que és més que increïble. Jugarem tranquils i afrontarem la final com un dia normal. A favor nostre és que hem disputat moltes finals i eixos nervis no es trairan, tot i que pense que tindre nervis és positiu perquè si no fora així, és que no tens il·lusió per guanyar”, ha afegit Marrahí.

Pel que respecta al seu company, Canari ha fet la següent lectura de la final: “Som quatre jugadors que portem vora deu anys competint junts. Ens coneixem molt, sabem les estratègies de cadascú. En Piles ens van guanyar amb una tàctica que a Marrahí i a mi ens va pillar de nou, no sabíem per on tirar. Intentarem contrarestar-ho amb una nova estratègia. És una temporada on els quatre hem patit lesions i no hem pogut desenvolupar-la com volíem; per això, estar en la final significa que encara podem aguantar uns anys més les trompades dels joves que espenten molt fort”.

En el bàndol contrari, Brisca ha assenyalat que guanyar la Copa li fa especial il·lusió perquè “com la Copa es juga per parelles, és la meua competició favorita; per a mi és com més gaudisc jugant. La final també la vull gaudir amb Ian, amb el qual duga’m una gran regularitat al llarg del campionat. Vull la tercera, encara que serà complicat. Fins al dia de la final faré entrenaments suaus d’activació, descansar i menjar bé. El més important és eixir motivats mentalment i arribar sense cap molèstia física”.

Per la seua part, Ian ha apuntat que les seues opcions de victòria passen per “aguantar pilota i tractar de no errar. Crec que tenim menys trompà que ells i a la mínima oportunitat hem de fer-los mal”.

L’entitat organitzadora, la Fundació per la Pilota, ha estat representada per Manuel Martín. “Felicitats a tots els jugadors, a tots els ajuntaments que han participat en la Copa, als joves que hi han competit en Copa2, als tècnics i als trinqueters que han facilitat que esta competició siga un èxit. Però, sobretot felicitats a Caixa Popular, no soles per la Copa, sinó per renovar el conveni de col·laboració perquè continuen este tipus de competicions. Estar ací representa un esforç per part de tot un conjunt de persones, però sobretot per vosaltres, els jugadors, que sou els protagonistes”, ha dit Martín.

Per altra part, els finalistes de la Copa Caixa Popular han realitzat la tria de material i la reballada, que ha eixit blava, amb la qual cosa Marrahí i Canari han decidit començar al dau.

- PUBLICITAT -