- PUBLICITAT -

 

Hui és el gran dia del castelloner Marrahí, des de CN li desitgem molta sort i força per ha jugar la final absoluta de la Copa de Raspall.

UNA FINAL INCERTA ENTRE IL·LUSTRES PER A TANCAR LA VIII COPA CAIXA POPULAR DE RASPALL

El títol es decidirà hui dissabte, 29 d’octubre de 2022 al trinquet del Genovés on l’equip de la Llosa de Ranes de Ian i Brisca s’enfrontarà al de Xeraco amb el castelloner Marrahí i Canari

PUBLICITAT

La partida es retransmetrà en directe per À Punt a les 17.30 hores

Huit parelles van començar el passat 7 de setembre el camí cap a la final de la VIII Copa Caixa Popular de raspall. Després de superar dues fases eliminatòries i les semifinals, l’equip de la Llosa de Ranes de Ian i Brisca i el de Xeraco amb Marrahí i Canari s’han guanyat el dret de jugar per un dels títols més rellevants de la temporada. La incògnita es resoldrà este dissabte al trinquet del Genovés a partir de les 17.30 hores i amb la retransmissió en directe per À Punt.

Marrahí

La trajectòria dels dos conjunts i el moment de forma de tots els pilotaris permeten pronosticar una gran final, que es presenta sense pronòstic clar. A més a més, el cartell anuncia quatre de les figures més reputades i llorejades del raspall, habituals de les finals i acostumades a jugar pels campionats de referència de la modalitat.

En la seua trajectòria, Ian i Brisca s’han mostrat com una parella perfectament acoblada i encertada. Este és un equip molt consistent darrere i ràpid davant, per a defensar o atacar.

Brisca

Si l’ocasió requereix neutralitzar les escomeses rivals, Brisca és el primer escull que han de superar els contraris i el mitger està mostrant una gran capacitat per a parar pilotes i tornar-les de manera que el seu equip puga passar a l’ofensiva. I si la pilota arriba als dominis de Ian, el rest és un valor segur per a restar i evitar el punter rival i per a posar en problemes al rest d’enfront.

En la tasca d’acabar el quinze, Brisca és clarament la principal opció per la seua capacitat per a definir i el seu repertori de colps. Ara bé, quan Ian diu “jo”, el mitger deixa passar la pilota sense dubtar perquè sap que el seu company està convençut i capacitat de donar el colp de gràcia.

Ian

Marrahí i Canari han mostrat un recorregut igualment destacable en les fases precedents sabent explotar les virtuts de cada línia, on els mèrits per a fer el quinze i evitar-lo han estat repartits. Esta és, per tant una dupla perfectament compensada.

En esta parella cal assenyalar que Marrahí ha recuperat amb la Copa Caixa Popular l’espai en la primera línia del raspall que li havien arrabassat altres joves valors de la modalitat. El rest ha tornat a ser el que era, el pilotari poderós i efectiu que a més és capaç de posar dempeus al trinquet per les seues accions i carisma.

Canari

Canari, que ha hagut de superar alguns problemes físics al llarg de la competició, continua sent el mitger que resta rematades impossibles, de quinze pràcticament segur. A més, ha deixat clar que té el punt de mira ben afinat per a acabar el quinze.

Força i endavant!!!

- PUBLICITAT -