- PUBLICITAT -
Temps de lectura 2 minuts

 

Tres jugadors de l’Acadèmia VCF formen part de la convocatòria de la selecció espanyola Sub-15 i dels tres un és el nostre Luis Romero, porter, que una vegada més és convocat per a un gran esdeveniment esportiu de futbol, aquesta vegada molt important, tal vegada el més important en el Futbol Sub-15, la Selecció Espanyola.

PUBLICITAT

Segons informa el València Club de Futbol en la seua web www.valenciacf.com i amb fotografia de l’Acadèmica de Lázaro de la Peña; Luis Romero, Jaume Durà i Pablo Ortiz participaran en els entrenaments a Les Fregues del 22 al 25 d’agost.

Foto: Lázaro de la Peña

L’Acadèmia VCF estarà representada en la convocatòria de la Selecció Espanyola Sub-15 que ha donat a conéixer aquest dimarts l’RFEF per als entrenaments que tindran lloc a Les Fregues del 22 al 25 d’agost.

Els jugadors de la Fundació VCF Cadet, Luis Romero i Pablo Ortiz i el jugador del VCF Cadet A, Jaume Durà, integren una llista de 26 futbolistes que ha confeccionat el seleccionador José Lana per a participar en aquests entrenaments, ha informat l’Acadèmia VCF.

La temporada passada el castelloner Luis Romero, Jaume Durá i Pablo Ortiz ja van formar part del VCF Infantil. Al fet que es va proclamar campió de Lliga Autonòmica Infantil i que a més va guanyar altres 5 tornejos nacionals i internacionals en els quals van participar al llarg de la campanya.

Font de la informació: https://academia.valenciacf.com/

- PUBLICITAT -