- PUBLICITAT -

El castelloner Julen Pelufo García, que actualment juga al Ciutat de Xàtiva CFB, seleccionat per a la Tecnificació Infantil de la Selecció Valenciana

CN | Aida

El jove futbolista castellonenc Julen Pelufo García, del Ciutat de Xàtiva C.F.B., ha estat convocat per a formar part de la Tecnificació Infantil de la Selecció Valenciana de Futbol.

El Poliesportiu de Benifaió serà l’escenari de la segona sessió d’aquest programa, que reunirà a 44 jugadors procedents de clubs de la província de València. Sota la direcció tècnica de Paco Monterde, aquest entrenament té com a objectiu desenvolupar les habilitats i el talent dels joves futbolistes de la regió.

Imatge
Foto: X Ciutat de Xàtiva CFB

La convocatòria de Julen Pelufo García destaca el talent emergent en el futbol i posa de manifest la seua capacitat per competir al més alt nivell. Amb aquesta oportunitat, Julen tindrà l’oportunitat de mostrar les seues habilitats i representar amb orgull tant al seu poble com al seu club en el panorama futbolístic valencià.

Des de Castelló, felicitem Julen Pelufo García per aquesta destacada convocatòria i li desitgem èxit en la seua participació en la Tecnificació Infantil de la Selecció Valenciana.

PUBLICITAT
- PUBLICITAT -