- PUBLICITAT -

 

El castelloner i músic José Vicente Soler Alcover ha participat en el concurs ‘International Orchestra Premis’ d’audició, concurs que atorgarà beques per un total de 90.000 €, José Vicente ha obtingut el 2n premi i com un dels guanyadors ha estat convidat a participar en l”Organico Orquestral de la Samnium Symphony Orchestra‘ i actuarà en una gira europea que acabarà amb un concert simfònic al Musikverein de Viena.

Dins de la gira que participa José Vicente estan programats tres esdeveniments: 18 de juny de 2021 al Teatre Romà de Benevent, 19 de juny de 2021 al teatre Òstia Antica de Roma i 21 de juny de 2021 al Vienna Musikverein (Saló de cristall).

Jose Vte. Soler naix a Castelló (València) on comença els seus estudis de trombó als 8 anys a la Societat Musical “Lira Castellonera”.

PUBLICITAT

Obté Premi Extraordinari en grau Mitjà, Esment d’honor en l’Especialitat de Música de Cambra i Premi fi de Carrera per Unanimitat.

En 2002 li atorguen el “Premi Euterpe” de la Música a València.

Ha format part de les Orquestres Joves com: Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC), Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana (JOGV), Jove Orquestra Nacional d’Espanya (JONDE), membre de la (I.R.O; Interregionals Jugendsinfonieorchester) a Alemanya (2001-2002) i Orquestra dels Països Catalans (OGIPC).  continuar llegint…


Vídeo d’un altre concurs que va participar José Vte. Soler

Sobre el concurs SAMNIUM Internacional Orchestra

La Samnium International University of Music és part integral d’aquest programa artístic i formatiu anomenat “International Orchestra Auditions Awards“. La Samnium University es posa l’objectiu de preparar joves i adults, de tot el món, per a la professió de músic. El concurs/audició internacional online representa una plataforma de llançament que seleccionarà, a través d’un jurat compost per experts i talentosos mestres de renom internacional, els millors músics de tot el món per a formar part de l”Organico Orquestral de la Samnium Simphony Orchestra‘, seguint un programa específic de formació que involucrarà altres universitats i associacions artístiques/musicals de tot el món.

Un moment important dins del nostre projecte està representat per la possibilitat de poder expressar el treball artístic a través de l’actuació als teatres més importants i suggestius d’Europa; entre ells, sens dubte, està el MUSIKVEREIN de VIENA, que acollirà, en el concert del 21 de juny de 2021, els guanyadors del concurs/audició.

Castelló Notícies felicita Jose Vicente Soler Alcover per aquest premi tan important.

- PUBLICITAT -